Pentru a putea trece singur ai nevoie sa fii cat se poate de bazat la capitolul dezvoltare personala, introspectie etc. ceea ce foarte putine persoane reusesc.De aceea iti recomand sa mergi la psiholog, ai mai multe sanse sa afli intr-un timp scurt cauza/cauzele care te-au adus aici.
Asa este, cunosc si eu pe cineva, in general astfel de chestii apar la oapeni slabi psihic.
Asta este un amic roman, ii este rusine, ce cred eu se crede mai slab dotat, acolo poate poate lar vedea careva, imaginea asta si-a facut-o probabil in mintea lui, apoi de acolo sa inradacinat bine si asa sta fuge acasa sau undeva unde sa fie singur, deci inchis sa nu poata sa vada nimeni
Tu nu poti sa folosesti nici toalete de alea cu usa, unde intri singur? Asta a zis ca nici el, cred ca si mai multi factori, ce singur tii bagi in minte, odata ca te aude careva apoi ca cine nstie ce boli poti lua de acolo, unia slabi de inger, cred orice spun medicii, cum lumea memdicala e cea mai prapastioasa din toata istoria, omu slab se sperie f usor.
Cam astea ar fi asa in mare, zic eu, cauzele. Asa ca daca te aude careva ca faci tu ceva acolo, sa auda, de aia urechi de vazut daca te vede la fel, oricum nu-i cunosti, nu te cunosc.
De boli, este ideea aia falsa, vai contactezi boli, virusuri, bla bla, deci nu-i nimic atit de prapastios.
Daca continui asa mai tirziu sigur n-o sa mai scapi de fobia asta, asa o sa ramai.
Amicu asta ce zic eu, lucreaza la remodelat case, foloseste baia pe acolo, unde nu-i nimeni, e doar el in baie, iar ciond e prin oras fuge acasa cu masina oameni gen prapastie, cam asa va vad eu pe voi, genul asta de persoane.
Pur și simplu ești încordat, iar mușchii nu se pot relaxa pentru a putea urina.
Chestia asta se întâmplă de la anxietate, iar anxietatea nu poate fi remediată așa ușor.
Plus că mă gândesc că poate ești cumva și complexat de penisul tău și te simți și ciudat pe lângă faptul că ești anxios.
Știu că pare greu de conceput, dar încearcă să te accepți așa cum ești și încearcă să îți depășești frica făcând fix ce îți e frica.