| IoNuTzZz1997 a întrebat:

am o mare problema cu, cosurile de la varsta de 15 ani si acum am aproape 17, am tot incercat o gramada de creme, medicamente care nu au avut nici un efect. As vrea sa merg la un tratament cu laser pentru ca nu mai suport cosurile. pur si simplu imi e rusine sa ma vada lumea pe strada si sa ma uit in oglinda. Am cateva intrebari in legatura cu tratamentul cu laser:
1. Cat costa o sedinta?
2. Este dureros? se simte o usturime/durere?
3. Exista unele riscuri? Daca da, care sunt acelea?
4. Trateazaa si cicatricile post-acneeice?
5. De cate sedinte ar fi nevoie sa scap de cosuri?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| AndreyChirita a răspuns:

Salut,

Incearca sa te speli de 1-2 ori pe zi cu ceai de musetel pe zonele unde sunt cosurile. Iei niste vata+ ceai de musetel si tamponezi locurile respective. Fa asta cateva saptamani si vezi daca este vreo diferenta.

| IoNuTzZz1997 explică:

Am uitat sa precizez ca ma fost si la doctorul dermatolog si tratamentul prescris de el nu m-a ajutat.