Respiratia urat mirositoare este cauza unei probleme la ficat, schimba-ti alimentatia si consulta un doctor
Fa un cai de tei cu feli de lamie sau taie feli si stoarceti sucul lamiei pe dinti! va mirosi mai bine
Ar trebui sa te duci la un control, sa ti se ia sange, deoarece halena poate urca din stomac sau poti avea ceva puroi sau ceva de genul in gat. Daca iti faci control vei afla de la ce. Ar trebui sa iti cumperi un spray de gura, si cand simti ca iti miroase, sa te dai de 2-3 ori, si dimineata dupa spalare pe dinti sa faci gar-gara cu ulei de masline- stiu ca pare scarbos, insa daca faci asta nu o sa mai miroasa.
Stiu asta din proprie experienta.
Funda?
Buna! s-ar putea sa ai ceva infectie la stomac cel mai bine e sa colsulti un medic
E de la stomac, sau poate cariile(daca ai). incearca ceai de menta pentru respiratie proaspata.mananci cumva multa carne?
Nu cu ceaiuri. ceva mai simplu decat ai crede, incerca apa de gura, orice firma e buna, si eu am avut problema asta, nu numai ca imi miroasea gura, dar mi se uscau si buzele, cu toate ca nu-mi era sete. dupa ce ma spal pe dinti mai dau si cu apa de gura si ajunge.(eventual hidrateaza-te cu apa in pauza).
Cred ca ar trebui sa mergi da un doctor stomatolog. poate fi o infectie.Pana atunci exista apa de gura.mult succes