| Diana_Maria_Coman_1994 a întrebat:

Am o mare problemă! De mică transpir foarte mult la mâini. Nu pot face absolut nimic cu mâinile, deoarece sunt transpirate. Daca țin telefonul in mâna, îi ud tot. Daca dansez cu cineva transpir. Daca ma țin de mână cu cineva, transpir.
Știți cumva un remediu împotriva transpiratiei, va rog! Dau coroană!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai hiperhidroza asa am si eu numa ca eu transpir peste tot nu doar pe maini. deci esti norocoasa ca hiperhidroza nu este generalizata. evita stresu, starile negativ emptionale, anxietatea.mananca multe fructe si legume consuma suc de rosii.
Incearca sa eviti mancarea picanta, conserve, produse de origine animala
Bauturile dulci si acidulate
. Bea zilnic ceai de salvie si musetel dar doar pe o perioada de 1 luna.
Si lipsa magneziului produce transpiratie deci magneziu e foarte bun.
Bea minim 8 pahare de apa pe zi ca sa mentii temperatura corpului in rest multa sanatate.nu strica niste analize la dermatolog.

| Diana_Maria_Coman_1994 explică (pentru anonim_4396):

Multumesc pentru sfaturi!

| anonim_4396 a răspuns (pentru Diana_Maria_Coman_1994):

Nu ai pentru ce happy

4 răspunsuri:
| KinoMaster007 a răspuns:

Stiu cum e am fost in aceiasi situatie dar am gasit o solutie. Inainte sa ies undeva sau cu cineva sau sa fac alt lucru ma dau pe maini cu pudra de bebelusi sau pudra de talc. Este foarte important ca pudra sa fie de calitate. Eu am aflat de acest mic secret de la un prieten si de atunci il folosesc in continuu. Chiar recomand.