| Alexandruchirit a întrebat:

Salut TPU! Am o mare problema, eu sunt o persoana care a scapat dintr-o perioada de supraponderalitate si acum as mai manca si eu niste dulciuri dar nu stiu ce se intampla dar sa ma ating putin ca imediat ma ingras si imi e frica ca revin la acele kg, dar eu vreau sa ma rasfat puțin cu nu stiu o ciocolata dubai spre exemplu dar deja ma ingras 1 kg, si de abtinut imi e foarte greu chiar daca nu vreau eu vrea mintea mea, si cunosc persoane care mănâncă fel si fel de dulciuri si nu se ingrasa deloc, macar sa stiu cat pot sa mananc zilnic daca de abtinut nu pot sau ceva

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| KovacsB a răspuns:

Depinde cine comanda la tine in corp, tu sau instinctele, asta este tot ce ne deosebeste de animale.

| alina2k18 a răspuns:

Contorizeaza caloriile si nu te vei ingrasa.
Poti sa mananci 200 grame ciocolata intr-o zi, un castron de ciorba cu 2 felii de paine si o bucata de carne cu 100-200 g ce mai vrei tu garnitura si nu te vei ingrasa.
Cate kg vrei sa mentii?
Te vei ingrasa cand vei exagera cu caloriile.