| YukiChan a întrebat:

Am o mare problema. Mama mi-a spus astazi ca ar trebui sa am mai mare grija de dinti caci s-ar putea sa am parodontoza. Nu am vrut sa-i dau crezare, asa ca in seara asta am citit cate ceva despre parodontoza, si din pacate am observat simptomele: o usoara desprindere a gingiei de pe 2-3 incisivi de jos, si sangerare desul de abundenta. De miscat, nu mi se misca dintii deloc, sunt inca cat se poate de rigizi. Bineinteles ca ma voi duce la doctor zilele astea, dar sunt foarte speriata. Am citit ca in perioada asta dintii trebuie periati cu foarte mare grija, dar pe mine ma doare foarte tare si sangerez usor, ar mai trebui sa insist in ciuda durerii, nu va face asta rau? Funda pentru cel mai bun raspuns: Ar trebui sa fiu atat de disperata? E cumva prea tarziu? Daca ma ocup de situatie zilele astea, sunt sanse ca, Doamne fereste, sa imi cada dintii? Multumesc anticipat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| razvyx a răspuns:

Nu te panica, nu are cum sa iti pice dintii.Du-te relaxata la medic si vezi ce remediu iti propune, eu sincer sunt de parere ca ar trebui sa schimbi si pasta...o sa vezi ce iti recomanda doctorul dentist.
O seara placuta

0 răspunsuri: