| toto13deli a întrebat:

Am o mare problema si as vrea niste sfaturi
Pana ieri aveam o carie la dintii de sus, din fata.cei 2 care sar cel mai des in ochi cand zambesti nu stiu cum se numesc dar cred ca ati prins ideea
Cand eram copil, cred ca pana la 10-11 ani nu ma spalam pe dinti, nu ma intrebati, dar nu stiu de ce, nu-mi placea, nu voiam.pur si simplu nu o faceam si asa a aparut aceasta carie, la cei doi dinti din fata
De atunci ma spal regulat pe dinti ( dimineata si seara ) in fiecare zii, dar caria tot s-a marit, pana ieri cand s-a produs o gaurica in dintele meu
Pana acum nu arata asa de urat, dintii find destul de albi nu prea se observa...dar acum, o gaurica neagra de jumatate de centimetru arata groaznic
A patit cineva ca mine? Cred ca e cel mai urat lucru vazut vreodata Nici nu mai pot deschide gura de rusine
Daca stie careva cum se procedeaza si cat costa va rog spune-ti-mi
Imi dau seama ca e ceva mai rar intalnit fiind la dintii din fata, de sus dintele drept mai exact
va rog, spune-ti-mi cum se procedeaza si cat costa
Va rog mult de tot!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

O găurică mică de o jumătate de centimetru? Aia e ditamai găuroaia! Mergi la stomatolog să poţi remedia dintele.La mulţi ani!

| toto13deli explică (pentru onasis1961):

Pai, se mai poate? E dintele din fata, si mi-e frica, daca nu se poate...

| carmina13 a răspuns:

Buna.in primul rand te duci la stomatolog-o sa iti curete caria dupa care o sa iti puna tratament iar dupa o saptamana plombe.insa daca te doare in timpul tratamentului va trebui omorati nervi ceea ce necesita mai mult timp.nu iti face griji ca sunt dinti din fata si ei tot dinti sunt.succes