| Sjsnznx123432 a întrebat:

Am o mare problema si vreau sa scap de ea! Sunt baiat si am 12 ani. Am curul foarte mare si bombat si vreau sa scap de el. Am incercat orice, asa m-am nascut. Toti rad de mine si nu stiu ce sa fac!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Adry05 a răspuns:

Ba da wtf chiar e super misto. Stiu sa-ti zic o multime de fete, printre care si eu, care admiram cand vedem un baiat cu fundul bombat. Chiar e super sexy decat sa vezi ca-i atarna pantalonii pe picior.
Si nu mai poti t de ce zic adultii laughing oricum o fac in gluma, nu cu rautate. Si de fete zic de sani (fie ca-i au mari sau mici) si chiar si de fund `ce fund ai/ce fund mare ai` etc. Chiar recent o ruda i-a zis asta unei prietene.
Nu te mai complexa din toate prostiile DE CARE NICI MACAR N-AR TREBUI SA TE COMPLEXEZI.

7 răspunsuri:
| Kogaion a răspuns:

La varsta ta nici eu nu stiam, dar iti spun sigur ca si fetele se uita dupa fundul baietilor laughing) Chiar le atrage acest aspect. Asa ca nu e nevoie sa scapi de el.

| AKH404 a răspuns:

Salut. Nu trebuie sa-i iei in seama. Invata sa te simti bine in pielea ta. Nu te lasa descurajat.
Poti incepe cu niste simple gemoflexiuni sau alergat. Practica un sport, de ex : fotbalul.

| Adry05 a răspuns:

De ce ai fi complexat de asa ceva?! Fundul bombat la baieti e atat de mistoooooo!
Acum cati sunteti copii se iau de orice li se pare diferit, dar peste cativa ani o sa fii recunoscator.

| Sjsnznx123432 explică (pentru Adry05):

Nu cred ca e misto adica, asa m-am nascut...Si nu numai copii rad de mine cat si adultii, deja mi-au pus o porecla : BUCĂMAN si intotdeauna cand ies afara imi trebuie o bluza de treining pe care nu o inchid, doar ca sa imi acopere curul mare si bombat

| Sjsnznx123432 explică (pentru AKH404):

Fac fotbal, fac tenis, fitnes si sanie de performanta, dar nimic, si nu am cum sa nu-l iau in seama pentru ca pana la 20-25 de ani cred ca isi vor bate joc de mine! Mi-au gasit o porecla : BUCĂMAN, in rest sunt slab, bine facut dar am curul ceea ce ma deranjeaza

Da dar fundul meu e exagerat de bombat, nu doar bombat, am mai vazut barbati cu fundul bombat, dar eu il am exageraaat

Si, am mai vazut baieti cu fundul bombat, dar al meu e fff exagerat