Ba da wtf chiar e super misto. Stiu sa-ti zic o multime de fete, printre care si eu, care admiram cand vedem un baiat cu fundul bombat. Chiar e super sexy decat sa vezi ca-i atarna pantalonii pe picior.
Si nu mai poti t de ce zic adultii oricum o fac in gluma, nu cu rautate. Si de fete zic de sani (fie ca-i au mari sau mici) si chiar si de fund `ce fund ai/ce fund mare ai` etc. Chiar recent o ruda i-a zis asta unei prietene.
Nu te mai complexa din toate prostiile DE CARE NICI MACAR N-AR TREBUI SA TE COMPLEXEZI.
La varsta ta nici eu nu stiam, dar iti spun sigur ca si fetele se uita dupa fundul baietilor ) Chiar le atrage acest aspect. Asa ca nu e nevoie sa scapi de el.
Salut. Nu trebuie sa-i iei in seama. Invata sa te simti bine in pielea ta. Nu te lasa descurajat.
Poti incepe cu niste simple gemoflexiuni sau alergat. Practica un sport, de ex : fotbalul.
De ce ai fi complexat de asa ceva?! Fundul bombat la baieti e atat de mistoooooo!
Acum cati sunteti copii se iau de orice li se pare diferit, dar peste cativa ani o sa fii recunoscator.
Nu cred ca e misto adica, asa m-am nascut...Si nu numai copii rad de mine cat si adultii, deja mi-au pus o porecla : BUCĂMAN si intotdeauna cand ies afara imi trebuie o bluza de treining pe care nu o inchid, doar ca sa imi acopere curul mare si bombat
Fac fotbal, fac tenis, fitnes si sanie de performanta, dar nimic, si nu am cum sa nu-l iau in seama pentru ca pana la 20-25 de ani cred ca isi vor bate joc de mine! Mi-au gasit o porecla : BUCĂMAN, in rest sunt slab, bine facut dar am curul ceea ce ma deranjeaza
Da dar fundul meu e exagerat de bombat, nu doar bombat, am mai vazut barbati cu fundul bombat, dar eu il am exageraaat
Si, am mai vazut baieti cu fundul bombat, dar al meu e fff exagerat
Carmen133 întreabă: