Sarcina se instalează atunci când nu folosiți nicio metodă contraceptivă, sau când folosiți metode tradiționale precum : metoda calendarului/a coitului întrerupt/temperaturii bazale/mucusului cervical, etc.
Acestea sunt ineficiente, și te sfătuiesc să nu le folosești niciodată, dacă vrei să nu ai parte de surprize neplăcute.
Menstruația reprezintă eliminarea endometrului, deci este imposibil să fie însărcinată.
Folosiți întotdeauna prezervativul; astfel, evitați și apariția unei sarcini nedorite, și a unei BTS (boli cu transmitere sexuală).
Baftă!
Nu poate ramane insarcinata pentru ca:
unu-v-ati protejat-
doi-i-a venit ciclul deci zero sanse
asa ca...stai linistit
Sa stii un lucru, posibilitatea cea mai mare ca o fata sa ramana insarcinata este daca are contact sexual aproximativ la 14 dupa ce i-a venit ciclul adica la ovulatie.atunci este cel mai fertila.desigur corpul nostru ne uimeste dar daca a fost si protejat, e aproape sigur ca nu are cum sa ramana insarcinata...
Parerea mea este ca nu ar avea cum sa ramana insarcinata daca v-ati protejat. Daca vorbeai de un contact neprotejat era alta treaba,dar si asa, nu poate sa ramana inainte de ciclu, mai ales cu o zi inainte.
Daca va'ti protejat.si mai ales,i'a venit si ciclul,nu,nu poate ramane insarcinata! Daca era neprotejat,da,iti puteai face griji.dar a fost protejat, i'a venit, nu e nimic in neregula!
Dupa cum stiu eu nu avea cum sa ramana insarcinata daca i-a venit "ciclu" si v-ati si protejat
Stai linistit... daca nu ii venea ciclul era mai grav pentru ca putea fi o problema la prezervativ(taiat, o mica gaura...)
Va multumesc tuturor pentru ca ati comfirmat un lucru ce deja stiam chiar mi-au fost de folos raspunsurile voastre ramand dator.