| DarkLegend123 a întrebat:

Salut TPU, am o mica intrebare, acum cateva luni am fost racit inainte de iarna cu aproximativ cateva saptamani, dupa ce mi-a trecut raceala eu de obicei in timpul asta imi pierd gustul mancarii, ei bine dupa ce mi-a trecut cu totul am inceput sa am un gust bizar in gura, nu stiu cum sa il compar, sa spunem un fel de detergent de vase sau ceva metalic, sunt fumator dar nu fumez foarte mult, fumez in jur de 4-5 tigari pe zi si vreau sa spun ca pana si tigarile au un altfel de gust ciudat, habar nu am ce sa fac, va rog sa imi spuneti daca ati patit tot la fel si ce remedii as putea folosi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ori răceala asta a fost ceva mai gravă decât bănuiai, ori poate e o problemă de igienă bucală care îți creează un gust neplăcut în gură. Sau alte probleme.

0 răspunsuri: