Oricum, ai doar 2 alternative:
- mergi la spital si chirurgul iti va scoate ambele unghii, cu anstezie locala bineinteles. Dar este foarte dureros si inconfortabil pana se vidneca rana (2 saptamani) si apoi pana creste.
-ori, le lasi sa creasca singure si tai saptamanal din ele, pana elimini complet partea neagra.
Oricum, esti incaltat cu pantofi acum, deci, nu se vad unghiile si pana in primavara, deja vei avea unghii noi, roze, ca partea neagra dispare complet.
Unghia creste foarte putin in fiecare zi si se schimba total in decurs de 6 luni.
Ma refer la cele de la picioare, pentru ca unghiile de la maini, se inoiesc complet, in 3 luni.
Da, mi-a mai zis cineva exact asta. Insa eu cred ca chestia de sub unghie e tot un fel de sange. ca si cel care mi-a curs de la unchia care s-a vindecat.
Hm, multumesc de raspuns. O sa-ti dau funda, e un raspuns care sincer ma ajuta. Dar inainte de asta vreau sa fac o paranteza, am vorbit cu un medic dar acesta nu mi-a zis nimic de scusul unghiilor, a spus ca o sa pice si ca trebuie sa astept pana o sa se intample asta. O sa vad eu. Multumesc de raspuns!
Da, mai exista si sansa sa cada, desii, nu este posibil sa nu se intample deloc, daca nu sunt desprinse de unghii.
Oricum, ai doar 2 alternative:
- mergi la spital si chirurgul iti va scoate ambele unghii, cu anstezie locala bineinteles. Dar este foarte dureros si inconfortabil pana se vidneca rana (2 saptamani) si apoi pana creste.
-ori, le lasi sa creasca singure si tai saptamanal din ele, pana elimini complet partea neagra.
Oricum, esti incaltat cu pantofi acum, deci, nu se vad unghiile si pana in primavara, deja vei avea unghii noi, roze, ca partea neagra dispare complet.