| Weong77 a întrebat:

Am o mică problemă, am avut o lovitura puternică cu un an în urma la sânul stâng, deja e a doua lună de când îl simt dur, de ceva vreme observ niște vinișoare negre, uneori se observa mai tare, mă apucă niște duri parca se zbate.
Orice sfat vă rog.
Mulțumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| GeneviveJ a răspuns:

In primul rand, trebuie sa mergi cat mai repede sa te vada si sa te consulte un medic, in special un chirurg generalist. Loviturile la nivelul sanilor sunt foarte periculoase si nu trebuie sa le neglijezi deloc! In primul rand loviturile puternice la nivelul sanului pot determina hematoame ( acumulare de sange) care cu timpul inlocuiesc spatiul glandular sau adipos mamar ceea ce nu este in regula mai ales daca tu sustii ca de un an nu s-a retras zona aceea dura! Exista numeroase complicatii care afecteaza ductele glandulare cu blocarea ejectiei laptelui! Deci cat mai repede mergi la un medic!

| Narcoticsssq a răspuns:

Poate doar s-a invinetit de la lovitura. Eu zic ca ar trebui sa mergi la un medic. Apasa in zona loviturii si vezi daca e umflat sau nu. Daca e umflat nu e prea ok. Incearca sa pui gheata sau ceva daca nu ajuta poate gasesti vreun gel inflamator. Dar cel mai bine ar fi sa mergi la doctor

| Teo29 a răspuns:

Buna, du-te la un medic competent sa iti faca un ecograf si o palpare a sanilor, sa nu fie vreun nodul. Nu astepta sa patesti ceva mai grav...