| BunaZiuaMerio a întrebat:

Salut tpu.Am o mica problema.Cand urinez,urinez normal, dar dupa ce termin si trag chilotul inapoi, curge mereu cate putina urina chiar daca eu am terminat.De ce? Nu am chef sa o spal de fiecare data dupa ce fac treaba mica.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Bizon95 a răspuns:

BLESTEMUL baietilor, ultima picatura INTOTDEAUNA AJUNGE IN CHILOTI!

in schimb solutia nu o sa iti placa, fa pipi stand jos si INTOTDEAUNA stai 20-30secunde dupa ce termini de tot, explicatia e ca ti se relaxeaza... tevile mult mai bine si iese tot

si nu te uita la astia care au raspuns cu "hartie igenica", mai ales fete, NU stiu ce e aia, picatura e undeva intern la baza penisului, nu in varf si ramane agatata pentru ca nu mai are nici un fel de presiune si nici destula greutate sa iasa cat stai in picioare sa faci pipi, iar in momentul cand tragi chilotul, tevile se relaxeaza si atunci iese, in chilot, evident

in schimb solutia cu statul jos si asteptat si dupa, chiar rezolva problema... cel putin la mine merge tongue~~~~

6 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Pentru ca nu ai rabdare sa faci tot, te pisi pe tine.

| Violleta2022 a răspuns:

Vezi ca s-a inventat hartia igienica, si acesta este rolul ei, sa-ti stearga pasarica/cucul si poponetul, dupa urinare si defecatie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scuturo bine daca dupa aceea inca iti curge viziteaza un urolog

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu te ustura cand urinezi inseamna ca poate fi ceva normal daca nu ai vreo infectie bacteriana.

| mitzok a răspuns:

Strange de ea pe un servetel.

| SafirulDeHartie a răspuns:

Este un caz la care te poate ajuta medicul de familie!