Calmează-te. Ești la pubertate și hormonii tai sunt nebuni la vârsta asta. Chiar dacă ți-ai făcut dieta etc nu se va regula. Nu este nici o problema dacă nu îți vine regulat, ești în creștere. Doar dacă ai avut un contact sexual protejat sau neprotejat ar trebui sa faci un test de sarcina. Dacă chiar vrei sa îți vina menstruația regulat du-te la un medic ginecolog. El poate sa îți dea anticoncepționale sau alte medicamente pe baza de plante. Mai bine nu te duci dar dacă chiar vrei sa te streseze stopul regulat du-te?
Am 22 de ani si inca am ciclul neregulat and I'm living my best life. E ceva normal, poate fi si genetic (in cazul meu a fost genetic). Iar la varsta ta vei trece prin o groaza de schimbari. Am avut si eu o perioada cand eram de varsta ta, am sangerat foarte putin, pete mici maronii, usor rosiatice o perioada destul de lunga, cateva saptamani, dar s-a oprit. Medicii de regula iti vor spune sa iei anticonceptionale ca sa ti se regleze, dar ciclul tau mai are timp sa se regleze si de la sine. Iar acum e alegerea ta daca vrei sau nu sa iei anticonceptionale. Unele dintre ele au efecte secundare, deci trebuie sa te documentezi bine inainte.
Bibi134 întreabă: