| ToffyNR1 a întrebat:

Am o nelamurire: am auzit la unii oameni ca daca mananci oua de prepelita te ajuta sa slabesti. Unii zic ca te ingrasa.Din cate am citit cica ti-ar face pofta de mancare,am inteles.Dar daca incerc sa ma abtin sa mananc mai putina mancare, te ingrasi din cauza oualor sau doar daca mananci mult cand ai pofta de mancare.Si inca o intrebare:Cum se face shake-ul acela de ou(nu neaparat de prepelita) de beau culturistii.Ce se pune in ea?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| JusTicE a răspuns:

Oualele de prepelita sunt foarte bune pentru organism, contin foarte multe proteine, vitamine de care corpul nostru are nevoie.
Nu ingrasa oul de prepelita ba chiar din potriva eu am mancat 5 si de la 8 dimineata pana la 5 seara nu imi era foame.
Eu asa le mananc: spargi oualele, le pui intr-un pahar le amesteci bine bine sa fie ca un lichid apoi pui putina sare sau miere asa am facut eu, sunt excelente.
Si se beau odata toate nu pui la gura si mai stai 5 min, nu din prima.
E si un program de luat.
Eu asa luam:
Luni 2
Marti 3
Miercuri 2
Joi 4
Vineri 3
Sambata 5
Duminica 5
Sper ca te-am ajutat.
Funda?

0 răspunsuri: