| alinike2 a întrebat:

Am o nelămurire, de ce tot simt nevoia de a fuma deşi eu nu fumez. adică am tras odată un fum peste 2-3 săptămâni unu şi acum 2 săptămâni câteva fumuri dintr-un kent click deala mentolat şi acum tot simt nevoia să fumez aşa foarte puţin nu mă doare nimic, nu ma ustura plămânii doar simt un.fel de puls nervos să zic aşa şi îmi lasă gura apă. şi aşa mi se întâmplă uneori când simt nevoia să sărut o fatalaughing ce credeţi ca păţesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| VladGH a răspuns:

Ai grija cu nevoia asta a ta! Sa fii fumator este un chin pe viata, ai tras citeva fumuri si nicotina deja isi face efectul, cum s-ar spune ca ai dat nastere unui mic monstru (nicotina) in tine si el acum cere mincare.

2 răspunsuri:
| price a răspuns:

Te apuci de fumat, este senzatia unui fumator, corpul tau ii place ideealaughing

| AliceInWonderland2380 a răspuns:

Probabil ti-a placut si corpul mai vrea placere laughing)) Eu fumez ocazional (pot sta cu lunile fara sa fumez ) si nu mi s-a intamplat.