| Zohandvir a întrebat:

am o piatra de 8milimetri la rinichi si urmez un tratament de la doctorul urolog, acum 2 zile inainte sa merg la urolog ma durea, dar acum nu ma mai doare, din cate am inteles e de rau putin ca nu se misca piatra aia, e jos piatra si mi-a zis ca o sa o pot elimina prin calea naturala(urina) vreau sa stiu cam cat imi va lua sa o elimin? v a durea foarte tare cand voi face treaba mica si o voi elimina? va rog sa nu raspundeti in gluma si multumesc pentru ajutor! happy dau funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| karsivan a răspuns:

Nu este de rau ca nu te mai doare, cand este eliminata piatra prin urina la sexul masculin este cam dureoasa eliminarea pentru ca uretra este lunga si mai ingusta decat le fete, cand trece asta zgarie uretra si doare la eliminare destul de tare, daca se blocheaza undeva o scoate doctorul urolog laparoscopic, prin uretra nu taie nimic intra prin uretra si o scoate cu anestezic bineinteles.