| MihaiRaul96 a întrebat:

Am o problema, acum 2 zile mi-am făcut niște analize, iar azi le-am scos, si m-am uitat peste ele, cam toate sunt intr-un interval de referința bun însă, 2 sunt încercuite, si anume calciu seric total 10.5 ( la interval de referința e între 8, 4-10.2 ). Si la magneziu la fel 2, 34 ( si normal 1, 7-2, 2 ) nu am răbdare pana luni, mulțumesc. Ce inseamna?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Erai un pic deshidratat si atunci sarurile din sange au iesit un pic prea concentrate. Sau ai luat de curand un supliment cu calciu si magneziu

1 răspuns:
| minrest a răspuns:

Sunt putin peste normal, de aia sunt incercuite. Dar fiind doar putin peste, nu e grav in sine. Insa poate arata ceva important despre o functie sau un organ. Mai multe amanunte la medicul tau de familie. Sau credeai ca e si el logat pe TPU?