| StefanSebastian a întrebat:

Salut TPU
Am o problema
Acum 3 luni mi am rupt humerusu la o partida de skander, am fost operat și mi-a pus tija din cot pana la umăr, dar la umăr se poate obs tija și ma și doare, simt uneori cum îmi împinge clavicula și mi o atinge, și uneori se observa cum se împinge in sus, ar trebui sa ma duc la doctor ca să mi o scoată sau sa mai stau cu ea pentru ca la început doctoru mi-a spus ca trebuie sa îl scot în martie

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| MrAM a răspuns:

Eu zic sa urmezi indicatiile medicului. Depinde si ce faci tu cu mana aia, banuiesc ca nu te-ai apucat de jucat tenis de camp.
Tija aia nu se scoate cand si cum vrei tu, are nevoie de timp pana se sudeaza osul. Acum daca te doare foarte tare e bine sa mergi la control pe la chirurgie plastica sau unde te trimit ei sa vezi despre ce e vorba. In general durerea poate indica infectie, sau posibil sa se fi deplasat tija. Asta tot pentru ca nu ai avut mana in poziția corespunzatoare, ai miscat tu ceva acolo.

| StefanSebastian explică (pentru MrAM):

Posibil sa se fi mișcat, deoarece nu ma doare într-una, ma doare uneori când ma mișc, sau dacă ma atinge cineva acolo dar mai tare puțin