| Demian_Ionut_1995 a întrebat:

Salut tpu...am o problema...acum 3 saptamani am facut podul din maini si acum am dureri de spate...precizez ca atunci cand facusem podul nu m-a durut nimic in seara aia...nici acum nu ma doare...ma doare doar cand ma las pe spate, in zona lombara, coloana mai exact (cred) daca apas cu mana nu ma doare nici la masaj puternic nu ma doare...doar daca ma las pe spate simt durere acolo unde se indoaie coloana cand faci podul...asta a fost acum 3 saptamani si tot asa simt durere in momentul in care ma las pe spate din coloana...sa fie ceva grav? in rest nu ma doare absolut nimic, mai precizez faptul ca podul il mai facusem si din picioare si din maini si de jos de mai multe ori de 2 ani incoace si n-am patit asa ceva(practic si taekwondo)...mai mentionez faptul ca acum 3 saptamani nu am facut incalzire inainte de a face podul...sa fie intindere de muschi sau probleme la coloana? va rog spuneti-mi care stiti si care are mai patit, multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Tollo a răspuns:

Cred ca e intindere musculara, si eu am practicat MMA si cand nu esti incalzit se intampla asta

| Deyuta_Andreyuta_1996 a răspuns:

Probabil ai o intindere de muschi sau o vena care s-a miscat de la locul ei iti va trece in maxim o saptama, funda?