| Alecsx25 a întrebat:

Salut,TPU! Am o problema. Acum 4-5 zile,ma durea foarte tare urechea dreapta,dupa ce am incercat cateva modalitatii,sare,ulei,mi-a trecut. Dupa ce mi-a trecut,incepuse sa ma doara usor urechea dreapta,si acum ma doare foarte tare,am incercat cu ulei,dar vad ca durerea nu ma lasa. Ce pot sa cumpar,sau ce sa fac? Sa nu mai ma doara asa tare. E seara nu am de unde sa cumpar la ora asta, spuneti-mi macar daca exista vreo modalitate sa nu mai ma doara asa tare. Va multumesc mult.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Vezi să nu fii făcut oreion, mergi mîine la medicul de familie la un consult si o trimitere.

| Alecsx25 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Buna,Cristi. Spune-mi te rog cum se manifesta oreionul, si daca este periculos? Tebuie sa-mi fac griji? E dureros?

| Alecsx25 explică (pentru Alecsx25):

Aaa,da,Cristi, am omis ceva, urechea este si infundata, adica nu prea aud cu ea. P.S: Stiam ca la oreion te doare si gatul.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Alecsx25):

Da oreionul este dureros in sensul că te doare gîtul, si durerea rezonează spre urechi, oricum oreionul se face cînd esti copil, astea sint bolile copilăriei, oreion, pojar, scarlatina, varicela.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Alecsx25):

Tu mergi la doctor, posibil să te fii tras curentul si ai răcit, ce vîrstă ai?

| Alecsx25 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Am 14 ani.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Poate fi vorba de otită, de curent, dop de ceară, etc.

Mergi la un control de specialitate la medicul ORL-ist!
Evident, ÎNTÂI mergi la medicul de familie şi ceri o Trimitere la ORL.

Toate cele bune şi multă sănătate.