Durerea de picior nu cred ca are treaba cu durerea de la burta. Putea sa aibă o legătură dacă era în partea de sus a piciorului, dar asa nu prea are treaba.
Ideea e ca ce ai tu având în vedere și faza cu urina, poate fi o problema la rinichi sau o infecție urinara.De obicei când ai o durere de rinichi ea persista în zona costelor, spate sau uneori vine pe toată partea de sus a burții dintr-o parte în alta, plus evident probleme cu urina.Asa ca așteaptă rezultatul analizei și ia tratament.
Legat de picior daca nu cedează disconfortul mergi la medic și cu ala.
Ceva destul de grav. Ai sa vezi ca durerea se va deplasa in alta parte. E timpul de analize complete. Doar stii de la ce este, nu?
Bună.
Poate fi o raceala la ovare, de asta te a trimis și medicul la analize DE URINA pentru că acolo se vede daca ai raceala la ovare. Durerea piciorului nu are legătură cu durerea de sub coaste. Iar venele nu contează dacă se vad, și mie mi se vad foarte rău, dar nu e motiv de îngrijorare. Durerea de la picior, nu o baga în seama, iar Durerea de sub coaste sa nu fie ceva raceala la ovare, sau dupa la alte organe.
Sunt baiat!
Du te sa le citească medicul, ca să fi sigur. (szc, nu avem de unde sa știu dacă ești băiat)