| TheExpert01 a întrebat:

am o problema am 12 ani si astazi am stat cam 8 ore la PC si ma cam doare gatul cand il intorc in parti e ceva grav?"Va trece?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| AiEnmaYuuki a răspuns:

Stand in aceeasi pozitie mai mult timp oasele s-au blocat de aceea iti e greu sa le misti. Poti tu incet incet sa ti-l masezi si sa faci exercitii cu gatul pentru al debloca.La noapte ar trebui sa dormi pe o perna nu prea inalta ca sa iti treca mai repede, si incearca sa iti pui o crema pe gat cand iti faci masaj, o sa te ajute mai mult.Baftawinking

9 răspunsuri:
| breakdance1106 a răspuns:

Vei paraliza copile daca mai stai asa mult! FARA GLUMA!

| TheExpert01 explică (pentru breakdance1106):

Tu vrei doar sa ma sperii rolling on the floor

| breakdance1106 a răspuns (pentru TheExpert01):

Ok, faci ce vrei, doar ti-am raspuns la intrebare. be carefull kid...

Răspuns utilizator avertizat
| CadeamiarMaseaua a răspuns:

Nu..nu e grav dar asa e daca stai cu gatul teapan 8 ore in sir.

Iti trece in vreo saptamana(in urmatoarele zile o sa te doara mai putin si pana la urma trece de tot)

| 현주 a răspuns:

Incearca sa nu mai stai asa mult a calculator avand in vedere ca ai 12 ani. Legat de durere, nu iti face griji, o sa treaca peste cateva ore, poate chiar cateva zile.Doar nu te ingrijora! E perfect normal sa te doara gatul dupa ce ai stat asa mult la calculator.Cu siguranta va trece.Cate dureri din astea am avut si eu.laughing Nu e nimic grav.Aaa si incearca ca data viitoare sa nu mai stai asa mult, iar daca nu mai gasesti limita, macar intoarce-ti capul din cand in cand ca sa nu mai amorteasca.batting eyelashes

| alexalexuz a răspuns:

O sati treaca dupa ceva timp 5 zile cam asa funda bossule?

| souleaterz a răspuns:

Si pe mine ma doare si gatul si capul si ochii, in ciuda faptului ca stau toata ziua la PC

| Anca1989 a răspuns:

Nu cred ca e grav! Si mie mi se mai intampla de la TV sau PC. Asta e, mai indura. Si daca nu iti revi pana poimaine sa mergi la un medic.