| cDott a întrebat:

am o problema...
Am 13 ani si am avut pentru prima data scaun cu sange,imi este cam teama si totusi nu vreau sa imi sperii parintii,dar ce ar putea fi? Raspuns urgent, funda eventual

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Eookatha a răspuns:

Pai nu ai de ce sa iti fie teama.Asta e o chestie obisnuita, adica se pare ca ti-a venit ciclul, ceea ce inseamna ca chiar trebuie sa iti anunti parintii, deoarece ei iti vor spune ce si cum trebuie sa procedezi si asa mai departe.
Vorbeste cu mama ta, si ea o sa iti explice mai bine.
Sper ca te-am ajutat.

Imi dai funda?

| Zenithf a răspuns:

Poate fi din cauza hemoroizilor, pot fi fisuri anale, dar poate fi simplu din cauza scaunului tare, mai ales daca ai mancat mere cu cocean, hoaspele de la cocean se poate sa-ti zgarie mucoasa anala. Vezi in ce imprejurare s-a intamplat si daca se repeta.