| kroscap123 a întrebat:

am o problema am 14 ani si 38 de kg acum ceva timp aveam 41 de kg si ma tot chinui dar in zadar sa ma ingras macar pana la 50 de kg am 1.54 m va rog frumos spuneti-mi cum sa ma ingras. FUNDA!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Pai la inaltimea ta ar fi o greseala sa pui atatea kilograme pe tine.
Fa un sport care sa te ajute si sa te inalti, si sa-ti formezi masa musculara, inotul ar fi cel mai bun pentru asta. Si ai grija ce manci, sa nu lipseasca nimic.

| kroscap123 explică (pentru Zenithf):

Nu se pune problema de mancat nici mie nu-mi vine sa cred ca mananc la greutatea mea trebuia sa fiu obez si d a ma consider si mic d e ianltime nici nu stiu ce sa fac ca sa ma inalt mieste teama ca asa voi ramane mam apcuat de sport flotari, abdomene etc pentru musculatura dar totusi nu iau in greutate...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
In primul si-n primul rand, ai grija sa incepi ziua cu-n mic dejun hranitor si mai ales in fiecare dimineata.Cateva idei:
-paine integrala, graham sau paine alba prajita, cu putina margarina vegetala;
-cereale cu lapte proaspat sau suc de portocale;
-fructe si iaurt degresat.
De asemenea, trebuie sa mananci o gama foarte variata de alimente, pentru a te asigura ca organismul tau primeste tot ce ii trebuie.Incearca sa mananci alimente care contin multe proteine(peste, carne, oua, lapte, branza, fasole, mazare, conopida, brocolli);
Apoi ai nevoie de carbohidrati(paine, paste si cereale) si o multime de fructe si legume proaspete.
Nu in ultimul rand, nu uita de SPORT. Daca vrei sa ai mai multa energie, pe langa faptul ca energia pe care o iei din alimentatia zilnica, trebuie sa fii si activa!
O dupa-amiaza excelenta!

| Wrecked a răspuns:

Baga frt la ghiozdan laughing