| SasukeRine a întrebat:

Am o problema am 14 ani si am penisul de 6 cm si imi apar pe cap niste bubite mici si rosii iar pe el niste bubite mici si albe si nu imi mai creste.Va rog sa ma ajutati!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| coolninja a răspuns:

Ai 14 ani. De crescut sigur o sa iti creasca mai mult. Abia la 14 ani ce incep sa se dezvolte caracterele sexuale. Ai rabdare. Bubitele pot fi o iritatie. Daca simti un miros ciudat, mancarime sau orice altceva, fugi la un control. Ar fi bine sa mergi oricum la control pentru a fi sigur ca nu ai vreau BTS( se pot lua si din wc-urile publice nu numai prin act sexual)

2 răspunsuri:
| SkyPilot a răspuns:

Cresterea ta nu s-a incheiat. Mai ai rabdare vreo doi ani.
Daca te deranjeaza, bubitele ar trebui vazute de un dermatolog.
Daca ai mancarimi, scurgeri, miros neplacut, poti avea o problema jos. O poti lua destul de usor si de pe mana cuiva. Mergi la un control daca e cazul.

| DjAndReY a răspuns:

Eu zic sa te duci, sincer la un control, vorbeste cu mama ta, respira si vorbeste chiar daca ti se pare ciudat, ea le poate rezolva pe toate cand e vorba de tine.