Durerea de cap si tusele sunt de la raceala.
De la tigari te doare BUZUNARUL.
Daca ajungi fumatoare, vei da enorm de multi bani pentru tigari!
Un fumator "inrait" fumeaza in medie un pachet pe zi (16lei), ceea ce inseamna 480 lei in fiecare luna (!) respectiv 5760 lei in fiecare an!
Cu acei bani adunati (economisiti si puse deoparte) poti:
- sa stai in chirie sau
- sa-ti cumperi o masina in 5 ani
- sa-ti cumperi o garsoniera in 10 ani sau
- sa-ti cumperi un apartament de 2-3 camere in 20 ani
- etc.
Daca ramai fumator, atunci nimic din astea nu se realizeaza suplimentar.
Nu cred ca tusea e de la fumat, pentru ca de obicei tusesti imediat dupa ce fumezi, si iti trece repede. E posibil sa fi racit pur si simplu, in pauza de tigara, cand ai mers sa bei cafeaua în frig. Mie mi s-a intamplat sa am un inceput de raceala si dupa ce am fumat s-a agravat și m-a ținut tusea ceva timp. E tuse seacă, presupun, deci nu e tocmai ceva anormal. Cat despre tratament. nu prea ai ce sa faci decat sa iei medicamente de răceală până iti trece. Just don t panic
Copile, lasă țigara definitiv, invata sa ajungi om mare, educat si cu un serviciu stabil.Nu mai fuma prostiile alea pentru ca ai un grad inalt de imbolnavire fata de cei din jur!
Bună. Ce să îți zic... problema ta este de la țigări.
Eu m-am apucat de fumat tot cam la 15 ani, din cauza *prieteni cei buni*. Am fumat cam 5 ani, după m-am apucat de VAPING. A fost f greu. Prima săptămână a fost un iad. Dar după 4 luni fără țigări tradiționale sun un alt om. Dor mai bine, nu mă sufoc dormin seara, nu put de fumul țigării, nu tușesc...etc.
Eu îți zic să lași țigările. Nu merită să îți distrugi viața numai pentru ca să fii întrun grup de *șmecheri*. (Mă refer la copii care cred că fumatul e COOL, de și...nu e așa.)