S-au poti lua creatina, gasesti multe da vezi sa nu te tenteze preturile mici, si cutiile in cre sunt puse.
Sa arati ca un baiat normal? nu cred ca esti anormal, so keep calm. Am o colega care mananca foarte mult si des, insa nu se ingrasa. asa este organismul ei, poate asta este si in cazul tau. daca nu, incearca sa mananci mai mult. presupun ca iti este frica sa nu te respinga oamenii, sau ceva de genul--> stai linistit ca cine te place, te place asa cum esti. Altii vor sa fie ca tine, insa nu reusesc...
Nu exista "nu te ingrasi".
p.s. : " foarte mult si des" nu pot sa manance decat 1 % din oameni, in niciun caz o "colega" care nu a terminat scoala.
foarte mult = ceva gen 6-7 farfurii cu varf la o singura masa.
Este parerea mea, frate. -_- care-i problema ta?
E o parere stupida.
Ultima persoana care putea sa manance orict, ne-am luat fiecare 18 mici + 4 portii de cartofi prajiti. Dupa 12 mici a vomitat ca e prea multa mancare... Si e doar o masa din cele 5-6 zilnice.
Cam asta e problema, aia care "mananca ORICAT si nu se ingrasa" de fapt mananca precum niste DOMNISOARE FIRAVE si apoi au impresia ca pot manca oricat.
Corpul arde un anumit numar de calorii, cand il DEPASESTI te ingrasi ( nu arde INFINIT, ca altfel erai MORT pana acum daca ardea infinit ).
Bine, este o parere stupida, dar este parerea mea omule -_- asa ca nu mai comenta. comentezi degeaba.
Si eu am problema asta.Si stiu si explicatia:Scoala este daunatoare pentru sanatate!
Nu te plange ca este slab altii si-ar dori sa fie slabi eu zic pune ceva muschi pe tine... poti pune in jur de 2-3-4 kg de musci