| xr0sioRx a întrebat:

Am o problema, am 15 ani si in jur de 1.70 inaltime, sunt slab am aproximativ 45 de kg, nu stiu ce sa fac. Vreau sa mai iau in greutate macar 5 sau 10 kg ca sa arat si eu a baiat normal. Ce ar trebui sa fac? sad.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
13 răspunsuri:
| iCappy a răspuns:

Sa mananci mancaruri grase, sa nu faci sport.
Funda?

| xr0sioRx explică (pentru iCappy):

Pai... asta nu e un raspuns la care ma asteptam, eu nici nu pot sa pun limba pe grasime, mor daca mananc ceva gras, sport nu fac.

| iCappy a răspuns:

S-au poti lua creatina, gasesti multe da vezi sa nu te tenteze preturile mici, si cutiile in cre sunt puse.

| xr0sioRx explică (pentru iCappy):

Am luat si cheratina, nu prea a dat roade, adica mancam putin mai mult, atat happy.

| TPUuser199 a răspuns:

Sa arati ca un baiat normal? nu cred ca esti anormal, so keep calm. Am o colega care mananca foarte mult si des, insa nu se ingrasa. asa este organismul ei, poate asta este si in cazul tau. daca nu, incearca sa mananci mai mult. presupun ca iti este frica sa nu te respinga oamenii, sau ceva de genul--> stai linistit ca cine te place, te place asa cum esti. Altii vor sa fie ca tine, insa nu reusesc...

| Cosmin86 a răspuns (pentru TPUuser199):

Nu exista "nu te ingrasi".

p.s. : " foarte mult si des" nu pot sa manance decat 1 % din oameni, in niciun caz o "colega" care nu a terminat scoala.

foarte mult = ceva gen 6-7 farfurii cu varf la o singura masa.

| TPUuser199 a răspuns (pentru Cosmin86):

Este parerea mea, frate. -_- care-i problema ta?

| Cosmin86 a răspuns (pentru TPUuser199):

E o parere stupida.

Ultima persoana care putea sa manance orict, ne-am luat fiecare 18 mici + 4 portii de cartofi prajiti. Dupa 12 mici a vomitat ca e prea multa mancare... Si e doar o masa din cele 5-6 zilnice.

Cam asta e problema, aia care "mananca ORICAT si nu se ingrasa" de fapt mananca precum niste DOMNISOARE FIRAVE si apoi au impresia ca pot manca oricat.

Corpul arde un anumit numar de calorii, cand il DEPASESTI te ingrasi ( nu arde INFINIT, ca altfel erai MORT pana acum daca ardea infinit ).

| TPUuser199 a răspuns (pentru Cosmin86):

Bine, este o parere stupida, dar este parerea mea omule -_- asa ca nu mai comenta. comentezi degeaba.

| ღHinataღ a răspuns:

Si eu am problema asta.Si stiu si explicatia:Scoala este daunatoare pentru sanatate!

| xr0sioRx explică (pentru ღHinataღ):

Nu cred ca scoala e devina, adica eu ma duc la scoala si ma relaxez, n-am niciun stres laughing.

| ღHinataღ a răspuns (pentru xr0sioRx):

Tu te relaxezi, iar eu ma stresez! De la 1 septembrie am pierdur 5 kilograme! Si niste cearcane urate si-au facut aparitia pe fata mea.
Pentru unii te duci la scoala, vii de la scoala, ai primit un 10-bine, daca un 4-si mai bine!
Dar la mine nu-i asa tongue

| MeMe123 a răspuns:

Nu te plange ca este slab altii si-ar dori sa fie slabi eu zic pune ceva muschi pe tine... poti pune in jur de 2-3-4 kg de musci