| banud a întrebat:

am o problema. Am multe cosuri pe spate, poate fi o problema sau ceva si de la ce apare?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Este o reactie a pielii la materialele sintetice purtate direct pe piele, precum maieu, tricou, camasa sau bluza sintetica, care contin: elastan, acrlic, nailon, poliester, poliamidă, poliacril samd
Este recomandat sa porti totul de bumbac (100% cotton) ca sa scapi de aceste alergii, care-ti inflameaza porii pielii, facilitand aparitia acneeii.

5 răspunsuri:
| croissant a răspuns:

Depinde ce varsta ai. Im mod normal apare de la pubertate. Fa regulat un duș si da-te cu o cremă sau gel de la aloe vrea. Da rezultate.

| banud explică:

Va multumesc mult la toti?

| RaduConstantin200 a răspuns:

Varicela? eu as merge la un medic

| Csf_Florin_1994 a răspuns:

Salut. Am avut aceiasi problema si factorul principal este transpirația. Foloseste alcool sanitar si da-te pe pe toată zona cu afecțiuni. Foloseste tricouri largi ca corpul tau sa poata respira, si schimbă-le des cel puțin 2 săptămâni. Mult succes!winking

| Tudoraşcu_Dragoş_1989 a răspuns:

Multe persoane au, e destul de comun, nu cred că este o problema. Daca ție ți se pare că sunt prea multe ar trebui sa mergi la medic