Înainte să se umfle trebuia să aplici un pansament rece sau o comprese cu gheață,ca să eviți acest lucru.
Acum este deja prea târziu; vânătaia a apărut în urma traumatismului, așa că mergi la medic pentru a stabili dacă este vorba de o simplă entorsă, sau ceva mai grav.
Acesta te va sfătui să iei niște medicamente antiinflamatoare și probabil anticoagulante, pentru ca sângele să devină mai fluid.
Sănătate!
Sa fugi repejor la spital pentru ca e posibil sa ai o fractura. Daca nu mergi sa faci o radiografie nu ai cum sa stii daca e doar o luxatie sau ti-ai rupt degetul si daca nu mergi si astepti sa se vindece, el se va prinde in pozitia aceasta, nu o sa-l mai poti indrepta niciodata. Fugi la urgente!
Doar un medic ortoped are autoritatea sa-ti dea diagnostic si tratament, restul e amatorism.
Pai eu ma fac student la medicina deci s-ar putea sa stiu ca studiez mult deci s-ar putea sa fie o ruptura dar du-te la spital totusi ca eu sunt doar stagiar si e clar ca daca nu faci nimic n-o sa-l mai poti indrepta ca se vindeca in pozitia aia
hehexdd întreabă: