| Alex523 a întrebat:

Am o problema cam nasoasa sa zic asa. Acum 4-5 luni, nu mai stiu din ce motiv am inceput sa ma scarpin la testicule, probabil pentru ca aveam o mancarime. Cu timpul, a inceput sa imi apara pe picior, un pic mai jos de testicul dar pe picior o pata mai inchisa la culoare, care s-a extins odata cu scarpinatul. Dupa 2 luni, a aparut si pe celalalt picior o pata asemanatoare dar mai mica. Ma tot scarpin la testicule si am pielea foarte iritata, chiar a inceput sa ma usture in ultima vreme si parca s-a rarefiat parul pubian in acea zona. Stie cineva din ce cauza poate fi? Dus fac cam de 2-3 ori pe saptamana, nu cred ca din cauza asta poate fi problema. Astept raspunsuri, funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

Este o infectie care se extinde! Numai medicul dermatolog, dupa inspectia zonei afectate, iti poate spune despre ce este vorba si-ti poate recomanda un tratament in functie de agentul cauzal(al infectiei). Asadar, mergi la un medic dermatolog!

Răspuns utilizator avertizat
suntserios
| suntserios a răspuns:

Mergi la un dermatolog, noi ne dam degeaba cu parerea despre ceva ce nu vedem si nu stim