anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am o problema cand vreau sa decoltez(belesc) preputul nu pot de loc daca il fortez ma doare tare am mai incercat unguiente dar nu a mers e ceva normal? sau mai trebuie sa se dezvolte am mai avut probleme cand eram mai mic tot ca nu puteam sa il decoltez la doctor nu prea as merge nu ca mi-e rusine.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

De „decoltat" n-ai cum să-l decoltezi, că nu e rochie sau tricou... Doar să-l deCALOtezi. Adică să-i tragi prepuțul peste gland. E o problemă comună majorității băieților, mai ales la pubertate. Dacă nu merge și nu merge, oricât te strădui și oricâtă cremă ai folosi, până la urmă n-ai încotro - mergi la medic. N-ar fi rău nici să vorbești cu tatăl tău despre asta. Să te sfătuiască și el.

| Michiō a răspuns:

Nu-i de gluma...