Dacă nu te simti bine după ce o faci mai bine ar fi sa renunți la ea, oricum din cele spuse pare ca nu te ajuta asa mult... parerea mea
" este recomandata ca fiind un tratament pentru o perioada scurta de timp"
Mi se pare mie sau tu faci ceva fără să știi la ce folosește ceea ce faci?
De tratamente pentru "perioade de timp" încă nu am auzit; da, există tratamente pentru boli de cap, gât, plămăni,..., sistem nervos, sistem muscular... etc, exista tratamente (antrenamente) de fortificare a organismului; dar de tratamente pentru "perioade scurte"?!?!
"Te sfătuiesc" sa faci ceva după ce afli la ce anume folosește, nicidecum înainte.
Salut, sa te adresezi medicului deoarece nu tot ce citesti in reviste sau ca au facut altii este bun si pentru tine, faptul ca obosesti se datoreaza efortului dar doar cand faci treabă mare simti aceasta oboseală? Si cum se manifestă? Sfatul meu este sa numai faci efort si sa i ti faci toate analizele ekg ecografie abdominală sa vezi cauza intre sport si oboseala de care spui.Ce varsta ai? Esti băiat? Sau fată?
"mi-am facut o siesta pe care am gasit-o intr-un articol vechi publicat la americani"
Tu nici nu stii ce este "siesta", dar urmezi orbeste ce scrie un gazetaras. De ce ar fi mai bun daca este american?
Siesta, este odihna și somnul de după prânz. https://www.dex.ro/siest%C4%83
Iar daca faci aceste exercitii imediat dupa masa de pranz, nu e bine deloc.
Trebuie sa iei in considerare ca in anii '50-'60, efortul de la munca/scoala nu era asa de mare ca acum.
Snowstormm întreabă: