| Lukasz a întrebat:

Am o problema care ma enerveaza de acum 1 saptamana! Ma inteapa testiculul drept, ce pot face, de vreo 3-4 ori pe zi,dar foarte incet,abia simt,dar simt ceva acolo,ce pot face? nu ma usutra cand urinez,sunt putin racit,dar nu cred ca e din cauza asta.e la fel ca celalalt,umflat nu e,nu are nimic.dar ma inteapa acolo,si am observat,ca daca as sta fara chiloti, daca ma doare si imi dau chiloti jos, imi trece, adica nu ma mai doare..fix asa ma inteapa si in piciorul drept, si cateodata in cel stang..deci,ce naiba am? !

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Teo29 a răspuns:

Fa-ti mai intai o ecografie la un doctor bun si apoi, tot la un medic priceput mergi la urologie. Poarte chiloti tip "gogosar" sa nu ti atinga testiculele. Nu amana problema. Sanatate

| BJK1903 a răspuns:

Salut,asa am patit si eu acum o luna. Am avut pantaloni stramti pe mine si m-a durut testicolul stang de muream, a treia zi m-am dus la urolog si nu am avut nimic. Nu mai purta chiloti/pantaloni stramti pe tine ca uite ce patesti laughing. Dupa citesti pe net ca e de operatie(asa am citit si eu, ca am la testicolul stang VARICOCELbig grin )