| Levy96 a întrebat:

am o problema care ma macina de cateva zile. Sunt fumator de 2 ani am 16 ani si incep sa cred ca am cancer pulmonar deoarece ma inteapa uneori in josul plamanilor asta doar dupa ce fumez sau imi simt pieptul greu si respir mai greu since chiar nu stiu ce sa fac (va rog nu imi spuneti sa merg la medic deoarece nu pot) vreau doar parerile voastre.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| anonimul9156 a răspuns:

Stai linistit ca si eu simteam intepaturi cand nu eram fumator.asta poate fi de la inima dar nu de la plamani

4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu ai simptome de cancer pulmonar, doar de bronsita tabagica (suferinta permanenta a fumatorilor cronici)

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Ești legat sau ai pistolul la tâmplă de nu poți merge la medic?
La 16 ani ai deja vechime!
Renunță la fumat, renunță la idei sinistre.
Posibil o tuberculoză care trebui URGENT tratată.
Crăciun fericit!
Pa, pa.

| onasis1961 a răspuns:

Stai liniştit, plămânii nu dor.Iar majoritatea cu cancer la plămâni sunt nefumători, asta nu înseamnă că încurajez fumatul.
Crăciun fericit!

| Levy96 explică (pentru onasis1961):

Simt intepatura doar cand inspir adanc si dupa ce fumez si de aceea imi este firca. si nu ma dor plamanii doar simt o intepatura in josul plamanului stang sau drept depinde.

| anonimul9156 a răspuns (pentru Levy96):

Stai linistit ca si eu simteam intepaturi cand nu eram fumator.asta poate fi de la inima dar nu de la plamani