Salut Ray. Dorm in jur de 4-5 ore, stau pana tarziu sa lucrez diferite proiecte si dosare care trebuiesc rezolvate pana urmatoarea zi, avem o perioada foarte aglomerata la munca.
Foarte putin, macar 7, 8 pre
Ai dreptate Ray, o sa cer o pauza de la munca vreo 2 zile sa imi mai revin, deja mi-am dat si mesele zilei peste cap, nu mai mananc cat si cand trebuie.
Cititul, ca orice activitate care ni se pare automată, presupune utilizarea de multe subprograme de către creier.
Când acesta este obosit sau stresat chimic, de băutură, el dă rateuri în utilizarea lor.
Astfel cei ce studiază cauzele accidentelor rutiere, echivalează oboseala la volan cu consumul de alcool.
Concluzia, dacă creierul te atenționează astfel că ești obosit, îți face un bine.
Oboseala care dta o resimți astfel se răsfrânge și asupra organelor interne. La multe creierul le indică ce să facă, prin secreție de hormoni, etc. Dacă nu poți citi un cuvânt bine, nici conducerea întregului corp nu este făcută bine.
De aceea este importantă regula 8, 8, 8 muncă, recrere, somn.
Dacă o respecți poți trăi mai mult. Dacă nu o respecți, cu cât utilizezi cum nu trebuie ultimele două opt, cu atât mori mai repede.
Am trecut şi eu prin aşa ceva. E groaznic să nu te mai poţi concentra. Problema este că ai nevoie şi de bani.
Rezolvarea am găsit-o la un prieten. El face foarte des băi cu magneziu. Am fost cu el la acel SPA din Bucureşti şi pe lângă relaxare am simţit o schimare totală.
Mario1996 întreabă: