Du-te la medic, durerile dese de cap pot fi avertizarea unei boli grave, poti ajunge si la un atac vascular cerebral daca nu te duci la medic la timp.
La fel iti zic si eu du-te la medic nu e de joaca, iar pana atunci evita cofeina si tot ce creste tensiunea.
Parerea mea este sa te duci la medic, nu e de joaca cu chestii din astea, poti pati ceva mai grav decat cum esti acum.
Nu sunt doctor dar am o intrebare :ce stare psihica ai cand t-i se intampla? Nu esti oare stresat? Cam toate bolile sunt pe baza nervoasa sau pe baza de stres sau pe baza unui conflict emotional.Analizeaza-te ce conflicte sau stresuri emotionale ai, ar trebui sa rezolvi acestea, medicul poate rezolva problema pe termen scurt dar definitiv se poate doar inlaturind cauza psihica a problemei.
Eu am avut o sora nebuna, care mi-a rupt nervi in doua, tipa intruna, pana la 16 ani n-am mai suportat-o si am tulito, Am fugit de acasa, si mi-a trecut durerea de cap, sangerarile nazale, pe care le aveam zilnic cu proasta aia. Daca ti se intampa ceva asemanator, fugi.
E cazul sa mergi la medic, sa-ti faci niste investigatii, eventual un control neurologic si chiar un angio-CT sau angio-RMN cranian. Insa e indicat ca prima data sa mergi la neurolog si doar daca el iti recomanda sa faci CT sau RMN sa-l faci. Daca stii ca ai avut in familie cel mai bine verifici, poate ai altceva, ceva banal si inofensiv, insa e bine sa fii sigur ca nu e nimic grav.
Asa ca fuga la medicul de familie si sa-ti faca o trimitere la un neurolog.
Sanatate.
TaviOctavian111 întreabă: