| bibi5961 a întrebat:

am o problema cu a mea burta. cand apas pe ea, ma doare putin si simt ca si cum ar fi plina (chiar daca nu am mancat de cateva ore). cel mai deranjant e atunci cand fac sex cu sotia, tot simt ca mi-e plina burta. nu, nu sunt constipat (Ca sa elimin o cauza). am fost la medic, mi-a facut o ecografie si totul e normal. ce sa fie oare? si ce as putea sa fac? va multumesc! dau funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| ijuuuuuuu a răspuns:

Probabil sunteți balonat din cauza alimentației neadecvate, sau alte cauze ale acesteia.O dietă bogată în fibre vă poate ajuta. (din câte am studiat, aceasta este părerea mea ). Mergeți la alt medic.Trebuie neapărat să vă spună ceva în legătură cu starea dumneavoastră.
O seară bună.