anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema cu ochii care ma jeneaza. Cand eram mic m-am lovit la un ochi si s-a umflat rau. De atunci daca ridic din sprancene mi se vede o venă. Si daca ma trezeste cineva eu deschid un ochi pe rand. Pentru ca ala lovitul e un pic mai mare. Si nici cand zambesc nu sunt simetric. Si daca ma incordez in barbie si dupa ridic capul, partea din dreapta barbiei parca tinde sa ramana jos. Parca un fel de carcel. Sau uneori cand las talpa piciorului in jos mi se pune o durere mare. De obicei cand imi dau blugii jos. Si cand incerc sa ma concentrez la ceva simt o presune in ceafa si tremura capul. E ceva de facut macar la una din probleme? Sau asa sunt eu?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| antimulte a răspuns:

Mergi la un oftalmolog, poate e ceva serios care implica tratament. Dar nu te speria, atata timp cat vezi inseamna ca functioneaza, trebuie doar sa iti dispara acele simptome.

0 răspunsuri: