| Cristi92 a întrebat:

Am o problema cu ochii ieri cand ma jucam am la un joc care avea tot ecranu negru si scrisu alb ca sub el se mai vede un scris am crezut ca e o iluzie nu stiu ce sa fac AJUTOR !

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| ronadian a răspuns:

Cristi...eu iti recomand sa ii ceri ajutorul mamei. si impreuna sa va duceti la doctor pentru ca s-ar putea sa ai o afectiune minora care... daca nu este tratata s-ar putea agrava mult succes!

2 răspunsuri:
| AlexandraEpureanu a răspuns:

Se mai intampla, fie pur si simplu iti erau ochii obositi, fie s-ar putea sa ai nevoie de ochelari. Deocemdata eu zic sa nu te alarmezi, dar daca se repeta sa iti faci o programare la un oftalmolog.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si mie mi se intampla ma dor ochi rau mai ia pauze la jocuri cred ca iti trebuie ochelari