Miros poate veni si din cauza stomacului, iar daca te speli intr-adevar asa de bine pe dantura, atunci n-are cum sa ramana resturi de mancare intre dinti /gingie sa se putrezeasca, sa miroase atat de suparator si sa se si infecteze.
Eu iti recomand sa te consulti si cu un alt dentist, dar si cu un medic internist!
Cred ca o sa fac asta pana la urma...
Maselele de minte se infecteaza foarte usor iar infectia provoaca printre altele si miros urat. Masele de minte se scot si scapi de ele
Nici macar nu sunt iesite complet ca sa poata sa le scoata. Si cred ca daca le aveam infectate sigur imi zicea dentistul.
Vezi ca nu doar dintii iti pot mirosi ci si gatul (inflamat de obicei), limba. Si mama mea imi zice ca miros a alcool desi beau o data pe luna cel mult o jumatate de paharel cu vin dar probabil problema poate sa apara din mai multe locuri, nu doar maselele de minte. Incearca asa: Spala dintii corect adica de jos in sus sau circular pe fiecare dinte si parte a dintelui(fata, spate) a cate 20 de ori... stiu e ciudat dar mi-a curatat dintii bine, spala limba sau freac-o cu periuta de dinti si fa o gargara. Cam atat pot sa-ti zic (am si eu 17 ani si tot imi cresc maselele de minte ). Noroc!
Deeaandreea9156 întreabă: