| BtwRares a întrebat:

Am o problema cu zona genitala ieri m-am decis sa ma rad in zona genitala, dupa ce am terminat in decurs de o ora sau 2 mi-a aparut un fel de cos care e putin alb si e un pic tare, nu stiu ce sa fac sunt cam disperat, n-as vrea sa ma duc la medic dar nici sa las asa problema, sa nu uit sa mentionez ca am 14 ani.Si pana se rezolva problema are ceva daca ma ma.sturbez?
Va rog ajutati-ma!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Problema ti-ai facut-o tu singur. Fetele se rad acolo.Dar vad ca si baietii din ziua de azi incep sa semene a femei.Problema ta este masturbarea nu cosul.Nu lasa problema asa ca daca se infecteaza cosul ai sa masturbezi coada de la matura.

| BtwRares explică (pentru darrio2007):

Pai si ce ar trebui sa fac? sa nu ma mai massturbez

| aXy99 a răspuns (pentru darrio2007):

Serios? Si tie iti place sa ai o padure in pantaloni mereu?

| aXy99 a răspuns (pentru BtwRares):

Unde ti-a aparut cosul? Eu zic sa astepti ca va trece de la sine. Ce treaba are masturbarea cu asta?

| darrio2007 a răspuns (pentru aXy99):

Nu va creste ca o padure, stai linistit.

| darrio2007 a răspuns (pentru BtwRares):

Sa astepti sa se vindece cosul.Ce drk ai inteles?

| MosFoca45 a răspuns:

Incearca sa il strangi si sa suporti durerea n-ai csf daca te duci la doctor isi bate joc de tine.