Meniul trebuie variat, cat mai mult.
Cu un secol inainte, in Ardeal a fost o regula (nescrisa) de alimentatie, pe care o consider ca si acum este potrivita: intr-o saptamana, 2 zile se mananca carne rosie, 2 zile carne alba (de pasare), 2 zile peste, iar a saptea zi nu se mananca carne (se tine post).
Bunicii mei au spus ca, in aceea vreme putini au avut probleme cu stomacul, ficatul, fiara etc.
Corpul tău are nevoie de repaus. Se fac anumite schimbari enzimatice, celulare si hormonale in corpul tau, care îți cer alt tip de hrana. Nimic de ingrijorat. Sunt oameni care devin brusc vegetarieni pentru cativa ani, si apoi isi revin la normal. Motivul e acelasi.
De unde sa stim cata mancare ai bagat in tine, ce varsta ai si cate kg.
Tu traiesti ca sa mananci, ar trebui sa fie invers.
Pana si username-ul este de mancat la tine.
dobrin1019 întreabă: