| HotDark a întrebat:

am o problema : de 7 zile am fost in skateparck cu skateul si am cazut de pe rampa de la 1 m si 40-50 cm cam asa si am picat pe mana stanga care din pacate a mai fost rupta de 3 ori si cand am picat nu mi-am simtit mana vreo 4 minute. e doar umflata eu nu o vad mutata de la loc. oare sa fie rupta?:O

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| BGDs a răspuns:

Daca ai avut-o rupta de 3 ori, e posibil sa o fi rupt si a 4-a oara. Daca poti sa o misti inseamna ca nu ai fractura completa dar nu inseamna ca nu e deloc. Du-te si fa-ti o radiografie ca sa stii sigur. Probabil o sa ti-o puna in ghips vreo 2 saptamani. Depinde

3 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Buna!
E bine totusi sa consulti un doctor...
Sanatate!

| Bubble13 a răspuns:

Nu cred ca e rupta insa poate fi fisurat osul, cel mai bine ar fi sa faci o radiografie, sa iei niste calciu si sa mai lasi skatu` pentru o perioada pana mana ta isi va mai reveni si va trebui sa ai mare grija cu mana deoarece acum este sensibila la orice loviturahappy pawave

| Adryann59 a răspuns:

Nu stiu du-te la spital... si vei afla