Si eu am avut probleme de felul, poate ai o cadere de calciul, eu am fost la medicul de familie, la 8-9 ani si mi-a dat o trimitere, la un chirurg oro-maxilo-faciala, si mi-a zis ca sunt in crestere si mi-a dat sa iau niste calciu, si peste o saptamana numai am avut nimic.
Poate ti se marete muschii maxilarului, orice muschi ti se mareste si d-aia, da' s-ar putea sa te fi tras curentul, sa ai o cadere de calciu, sa ai ceva la discul maxilarului, dar du-te la spital, s-ar putea sa ai altceva sau ceva mai grav, la maxilar sa nu ramai cu el inclestat.
Wow...EXACT aceeasi problema ca si a mea. Trebuie sa te duci la un cabinet de stomatologie sa te vada, iti va spune sa faci o radiografie dupa care s-ar putea sa-ti puna un disjunctor maxilar. Eu problema asta o am si tot in partea dreapta mi se blocheaza. Daca mai stai asa o sa se agraveze problema. La mine inca este blocat dar eu trebuie sa mai port altul dupa acesta.
Succes!
Din pacate, eu am ignorat aceasta problema timp de un an jumate si s-a agravat la mine, deci..incearca sa te duci devreme.