| Ionut777b a întrebat:

Am o problema de cativa ani. De trei ani de zile pierd constant in greutate si nimeni nu poate afla ce am. Am slabit foarte mult si aproape se vede cu ochiul liber cum mi se subtiaza bratele si picioarele, desi mananc bine. Am facut analize pentru tiroida, diabet, hematologie, paraziti, toxocaroza, toxoplasmoza, giardia si toate au iesit normale, cu exceptia magneziului care era un pic crescut. Ma tem sa nu fie cancer la pancreas, am auzit ca aceasta boala nu are simptome initial. Singurul simptom pe care il am este ca pierd in greutate. Sau s-ar putea sa am malabsorbtie, dar asta ar insemna sa am grasimi nedigerate in scaun, dar nu am diaree. Grasimile nedigerate nu au cum sa dispara pur si simplu. Ce as putea sa am si cum ma sfatuiti sa procedez?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Crezi ca noi stim mai bine ca un doctor? Daca nici el nu poate sa-ti zica noi nici atat...

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Doctorul ce zice? Mergi la el.

| CuriousStuff a răspuns:

Dar de mancat mananci, ai pofta de mancare? Cu stress-ul cum stai? Cata activitate fizica intreprinzi zilnic? Astea pot sa te faca sa slabesti.
Cancerul te slabeste doar in faze destul de avansate iar in fazele alea ai si alte simptome, nu doar ca slabesti.
Cum au zis si utilizatorii de mai sus, nu stim noi mai bine decat medicii. Te sfatuim sa mergi la medic si sa nu te lasi pana nu gasiti cauza.

Multa sanatate.