Tata are hemoroizi si stou ca foloseste hartii umede.de bebelusi cand se sterge lanfund, ca am ras de el cand le-am vazut si mi-a spus ca el le foloseste, dar apoi mi-a spus ca are hemoroizi si de cand se sterge bine cu ele, nu are probleme adica nu il doare
Mergi la doctor NUMAI ASA II TRATEZI, altfel doar ameliorezi si or sa reapara
eu am luat Hemo Treat si a fost foarte bun (dar aveam numai niste usturimi din cauza ca am avut diaree si m-am sters la fund de 10 ori in cateva ore)
in rest ce te mai ajuta: hartie igenica umeda sau servetele umede pentru bebelusi in loc de hartie igenica normala, si chiar diper pentru adulti cand esti la servici
Supozitoare naturiste de la Aur Derm, sunt 2 feluri. Sai Carpizin, Tatazin, Carpicon S, Tuiazin, toate au cam aceeasi reteta de baza, difera 1-2 ingrediente. Intrati pe google imagini, scrieti ``supozitoare hemoroizi Carpicon S`` si vedeti cum arata si ce contine. Exterior ajuta foarte mult crema Hemorzon de la farmacie, iar pentru a ajunge in profunzimea matelor trebuie sa beti ceai de pelin E rau la gust, e amar, dar vindeca.