| NegruTIt a întrebat:

Salut Tpu.Am o problema de vreo 2 luni sa zic,ma simt super aiurea,parca visez,si imi vin si o gramada de ganduri negative in cap,gen Nebunie, Sunt nebun, si nu pot scapa de ele.Nu stiu ce sa mai fac, nu imi permit un psiholog.
Mentionez ca am aproape 18 ani si mi-au aparut starile cam de cand s-a drogat o cunostinta de a mea cu spice, si a facut super nasol dupa care a intrat in coma.La o sapt de la aceasta intamplare, am tras si eu niste iarba sa mai scap de stres.Credeti ca au vreo legatura sau ceva? Mentionez ca de atunci nu am mai pus gura pe vreun joint si nu am alte vicii in afara de tigari.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| cyoby98 a răspuns:

Esti perfect normal stai linistit este doar adolescenta ce isi spune numele, Tu nu ai nimic ca persoana dar crezi ca ai eu iti recomanda sa iesi cat mai mult in aier liber, sa te indragostesti si sa incepi multe activitati sportive si super funn esti mult prea plictisit de viata de acea ai si probleme de genul... bafta