| Ionut777b a întrebat:

Am o problema de vreo cativa ani. De trei ani de zile pierd in greutate incet, dar sigur. Am slabit foarte mult si inca mai slabesc si nimeni nu poate afla ce am. Pierderea in greutate este foarte vizibila, aproape ca se vede cu ochiul liber cum mi se subtiaza bratele si picioarele de pe o saptamana pe alta, desi mananc bine. Am facut mai multe analize pentru tiroida, diabet, hematologie, paraziti, toxocaroza, toxoplasmoza, giardia si toate au iesit normale, in afara de nivelul magneziului. Ma gandesc ca grasimea din alimente nu poate fi absorbita de organism si ca sufar de malabsorbtie. Asta ar insemna ca ar trebui sa am grasimi nedigerate in scaun, dar n-am diaree. Ma tem sa nu fie cancer la pancreas, am auzit ca aceasta boala nu are simptome in prima faza. Cam singurul simptom pe care il am este ca pierd in greutate. Ce as putea sa am si cum ma sfatuiti sa procedez?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| octav005 a răspuns:

Care e secretul? vreau sa slabesc si eu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La tine ce se intampla este foarte grav. Ca recomandare daca te duci la medicul de familie si ii spui sa-ti dea catre un spital din Bucuresti? Pentru o investigatie mult mai amanuntita, ii arati toate actele, toate analizele care le-ai facut deja, trebuie sa iti depisteze de ce anomalie suferi, este imposibil sa fie totul in regula!