Mi-e destul de greu să cred că după 2 luni mai este ceva acolo, dar nu e exclus. Va trebui sa verifici ma medic. Dar te rog eu mult mai renunța la parantezele alea! Ori pui virgule ori elimini complet detaliile inutile, căci e destul de obositor de lecturat cu atâtea paranteze
Eu zic sa te duci la doctor și să și vorbesti cu taica-tu neapărat pentru că nu-i chiar ok sa stai așa și nu te baza pe cursul făcut de maica-ta
Nu cred că au mai rămas cioburi, la urma urmelor, mama ta e asistent medical, iar femeile, de obicei, sunt destul de răbdătoare si atente la detalii; fii sigur că și-a dat interesul, nu a lucrat superficial, mai ales când e vorba de copilul ei.
Iar in călcâi, zona de care zici, rana se vindecă foarte greu, de aceea te doare, fiindcă toata greutatea corpului tău se lasă pe călcâie. Iar, de obicei, o rană in călcâi se închide, inițial, doar la suprafață (dă impresia vindecării), insa pana se reface tesutul interior mai durează ceva timp.
După ce o rană se curăță de corpuri străine, cu un ac steril, se spală cu săpun si se clăteste cu apă curată, apoi se pune apă oxigenată si un pansament steril, ca să nu se strecoare in rană, alte corpuri straine (pământ, scame de la sosetele din lână etc), fiindcă, te va durea enorm si trebuie curățată din nou...
La spital, dacă ajungi, e posibil să îți facă o mică incizie, sub anestezie locală, pentru a curăța și ei locul, dacă tot ai ajuns la ei.
Poti să-i spui si lui taica-tu, iar dacă i se face rău când iti vede rana, stai linistit că maică-ta vă oblojește pe amândoi.
Și altadata, fii atent pe unde calci.